Antena 3 CNN Show Showbiz Prietenul lui Cornel Galeş face mărturii sfâşietoare. Cum a murit, de fapt, fostul soţ al Ilenei Ciuculete

Prietenul lui Cornel Galeş face mărturii sfâşietoare. Cum a murit, de fapt, fostul soţ al Ilenei Ciuculete

Prietenul lui Cornel Galeş face mărturii sfâşietoare. Cum a murit, de fapt, fostul soţ al Ilenei Ciuculete
Sursa foto: Foto: captură Antena Stars
de S.T.    |    02 Dec 2019   •   17:03

Cornel Galeș, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de maşină. Tragedia s-a produs în Spania, acolo unde Cornel Galeş locuia cu iubita lui.

Decesul lui a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o cu privire la accident. Ulterior şi iubita acestuia a confirmat informaţia, spunând că Galeş se afla în maşină alături de alte două persoane când autoturismul a fost implicat într-o ciocnire frontală cu un altul.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Cornel Galeș petrecuse alături de un prieten apropiat care își serba onomastica. 

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-ai lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten de-ai lui, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, la Antena Stars, potrivit Spynews. 

Cornel Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu Hepatita C.

×
Subiecte în articol: cornel gales Ileana Ciuculete
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close