Antena 3 CNN Show Showbiz Prima reacţie a lui Grasu XXL după ce a agresat un tânăr la un concert: "L-aş stropi cu apă din nou!"

Prima reacţie a lui Grasu XXL după ce a agresat un tânăr la un concert: "L-aş stropi cu apă din nou!"

Grasu XXL a vorbit despre incidentul din weekend, atunci când a stropit cu apă un tânăr la concert. Rapperul ajuns astăzi la sediul poliției şi le-a mărturisit jurnaliştilor, că dacă s-ar repeta aceeași poveste, ar proceda la fel. "Cred că l-aș stropi cu apă din nou", a spus artistul.

Prima reacţie a lui Grasu XXL după ce a agresat un tânăr la un concert: "L-aş stropi cu apă din nou!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2022   •   20:01

Grasu XXL a avut o reacţie extrem de violentă la adresa unui fan, în timpul unui concert desfăşurat la sfârşitul săptămânii, în Capitală.

Deranjat ca i s-au reproşat anumite lucruri, acesta a vrut să-l bată pe tânăr şi i-a îndemnat pe toți cei prezenți la concert să-l agreseze pe necunoscut.

Imaginile cu Grasu XXL au ajuns virale pe TikTok

Într-un video publicat pe TikTok, Grasu XXL este protagonistul incidentului neașteptat.

Rapperul l-a stropit cu apă şi l-a înjurat pe un tânăr care i-a reproşat că promovează jocurile de noroc. 

Acum oamenii legii fac cercetări în acest caz, Grasu XXL fiind acuzat că l-a amenințat pe tânărul respectiv. 

Prima reacţie a rapperului despre incidentul din weekend

Grasu XXL s-a prezentat în această după-amiază la o secție de poliție din Capitală, acolo unde rapper-ul a trebuit să explice ce s-a întâmplat la concertul. Cântăreţul de rap a vorbit cu jurnaliştii şi le-a spus motivul pentru care a avut acea reacţie.

"N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare", a răspuns Grasu XXL.

Întrebat dacă îi pare rău de comportamentul pe care l-a avut, rapperul a răspuns:

"Nu aş spune că îmi pare rău. Cred că şi dacă s-ar întâmpla din nou, iar un om de genul ăla, face o chestiie de genul ăla, cred că l-aş stropi cu apă din nou", a spus rapperul.

Agentii au văzut imaginile și s-au sesizat din oficiu

Polițiștii fac cercetări după ce în spațiul public au apărut imagini de concertul în timpul căruia artistul hip hop Grasu XXL a intrat în conflict cu un spectator.

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

×
Subiecte în articol: grasu xxl concert scandal Nostalgia
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close