Antena 3 CNN Show Showbiz Primul videoclip Vama s-a lansat pe messenger (VIDEO)

Primul videoclip Vama s-a lansat pe messenger (VIDEO)

Primul videoclip Vama s-a lansat pe messenger (VIDEO)
28 Iun 2007   •   14:41

?Bed for love? - primul videoclip al formaţiei Vama, a fost lansat joi pe Internet, urmând ca după o săptămână să fie difuzat pe posturile muzicale de televiziune. Deşi Tudor Chirilă a anunţat că toate programele de messenger din România se vor deschide joi cu acest videoclip, destul de puţini dintre utilizatori au avut acces la ea. ?Este important pentru noi să ajungem la publicul de pe Internet, pentru că, în ultimul timp, publicul a migrat din sălile de spectacol sau de pe stadioane spre Internet?, a declarat Tudor Chirilă.

Partenerii formaţiei Vama vor afişa bannere şi link-uri, cu trimitere la vamamusic.ro, viitorul site al formaţiei, dedicat în această perioadă lansării videocliplului.

Pe lângă vizionarea şi posibilitatea de descărcare a materialului, pe site se vor găsi informaţii referitoare la piesă, un making of cu fotografii de la filmare, dar şi un interviu cu membrii formaţiei. Videoclipul, ale cărui cuvinte cheie sunt ?show?, ?play?, ?love?, este realizat în roşu - culoarea dragostei, alb - culoarea speranţei, gri şi negru - culorile obişnuinţei, a precizat Chirilă.

?Este o poveste cu un mesaj simplu: pentru nimic în lume iubirea nu trebuie să se transforme în obişnuinţă! Şi, dacă se întâmplă, speranţa e tot în iubire. Altă iubire?, a adăugat solistul. Cei care doresc să afle povestea videoclipului pot accesa blogul solistului, tudorchirila.blogspot.com/

Primul videoclip al trupei Vama




Antena 3

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close