Antena 3 CNN Show Showbiz Procesul dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwarzenberg a debutat cu o amânare

Procesul dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwarzenberg a debutat cu o amânare

Procesul dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwarzenberg a debutat cu o amânare
Sursa foto: mihaela radulescu
24 Mar 2009   •   21:56

Lupta dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwarzenberg pentru încredinţarea fiului lor a început marţi cu o amânare. La tribunal s-a prezentat doar Mihaela. Elan a ales în schimb să-şi trimită doar avocata.

Mihaela a sosit la judecătoria sectorului 1, puţin după ora 8. Nu a venit singură ci însoţită de gărzile ei de corp şi de avocatul care o reprezintă în procesul de custodie.

Calmă şi încrezătoare, a stat doar câteva minute în faţa judecătoarei. Suficient cât avocatul să ceară un nou termen pentru data de 31 martie. Atunci ambele părţi trebuie să aducă martori. În plus, judecătoarea i-a cerut Mihaelei să comunice o adresă unde se se realizeze ancheta socială, un pas obligatoriu în procesele de custodie.

În schimb Elan Schwarzenberg şi-a trimis doar avocata care n-a avut voie să dea nicio declaraţie. Atât Mihaela cât şi Elan au cerut judecarea cazului la secret.

Ultima dată când Mihaela s-a aflat într-o sală de judecată a fost în septembrie anul trecut. Atunci a venit de mână cu Elan pentru desfacerea căsniciei. Cei doi au căzut de acord şi copilul a rămas în custodia mamei. Lucrurile s-au schimbat între timp şi acum cei doi luptă unul împotriva celuilalt.



Observator

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu proces
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close