Antena 3 CNN Show Showbiz Puya, Morandi şi Inna reprezintă România la premiile Balkan Music (VIDEO)

Puya, Morandi şi Inna reprezintă România la premiile Balkan Music (VIDEO)

Puya, Morandi şi Inna reprezintă România la premiile Balkan Music (VIDEO)
Sursa foto: Puya
05 Apr 2010   •   17:10

România are un nou prilej de a scoate capul în lume prin intermediul muzicii. Luna viitoare va avea loc, la Sofia, Balkan Music Awards, o competiţie care îi va aduce faţă în faţă pe artiştii din ţările balcanice. Aşa că lupta a început şi la noi.

Puya, Morandi, Inna, Akcent şi Edward Maya se vor duela pentru premiile Balkan Music. Toţi vor să reprezinte România în competiţia care se va desfăşura pe 16 mai la Sofia, însă doar unul va ieşi câştigător. Şi-au pus prietenii şi apropiaţii să-i voteze prin sms, însă, în cele din urmă, voturile fanilor vor conta.

Puya este pe val. A lansat în acest an două hituri, "Change" şi "VIP". La Balkan Music Awards va concura însă cu piesa Undeva-n Balkani, pe care o cântă alături de George Hora.

Favorită este şi Inna, o artistă care are succes nu numai în România, ci şi peste ocean. Mai exact, ea s-a clasat pe primul loc în topul Hot Dance Airplay Billboard.

Edward Maya şi Akcent au un motiv în plus de dispută. Edward Maya a câştigat procesul de plagiat pe care l-a intentat liderului trupei Akcent, Adrian Sână, aşa că acum rivalitatea este foarte mare.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt băieţii de la Morandi. Deşi nu au mai scos pe piaţă niciun material nou, trupa încă face ravagii prin Rusia.

Aşteptăm şi noi cu sufletul la gură să vedem cine ne va reprezenta la Sofia pe 16 mai. Până atunci, votarea este în toi.



Observator




×
Subiecte în articol: premii Inna sofia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close