Antena 3 CNN Show Showbiz Quantum of Solace, pe prima poziţie în box-office-ul românesc

Quantum of Solace, pe prima poziţie în box-office-ul românesc

Quantum of Solace, pe prima poziţie în box-office-ul românesc
18 Noi 2008   •   21:15

Pentru a doua săptămână consecutiv, filmul "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" se află pe primul loc în box office-ul românesc, după ce a obţinut încasări de 330.900 de lei, anunţă agenţia Mediafax. "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" este al 22-lea film al francizei "James Bond" şi a avut premiera mondială pe 29 octombrie, la Londra, în prezenţa actorilor principali, dar şi a prinţilor Harry şi William ai Marii Britanii. Pelicula a adus în cinematografele din România 19.262 de spectatori.
Filmul a fost turnat în Panama, Italia, Austria şi în studiourile londoneze Pinewood. Pe poziţia a doua, weekend-ul trecut, s-a clasat premiera "Puzzle mortal V/ Saw V", filmul horror semnat de David Hackl. Pelicula a avut încasări de 129.633 de lei şi 7.231 de spectatori.
Pe locul al treilea s-a clasat o altă premieră, "Cum să rămâi fără prieteni/ How to Lose Friends & Alienate People", cu încasări de 96.766 de lei şi 6.028 de spectatori. Din distribuţia comediei regizate de Robert Weide fac parte actori precum Kirsten Dunst, Danny Huston, Max Minghella şi Gillian Anderson.
Pe locul al patrulea în box office-ul românesc s-a situat pelicula "Nopţi în Rodanthe/Nights in Rodanthe", cu încasări de 84.880 de lei şi 5.479 de spectatori. Filmul spune povestea unei femei care a fost trădată de soţul ei şi îi are în distribuţie pe Richard Gere şi Diane Lane.
Filmul "Ducesa/ The Duchess" s-a clasat pe locul al cincilea în box office, cu încasări de 65.564 de lei şi 3.981 de spectatori.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: James Bond film
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close