Antena 3 CNN Show Showbiz Quentin Tarantino: Violenţa este cea mai reuşită formă de divertisment

Quentin Tarantino: Violenţa este cea mai reuşită formă de divertisment

Quentin Tarantino: Violenţa este cea mai reuşită formă de divertisment
Sursa foto: Quentin Tarantino
13 Ian 2010   •   20:36

Cunoscutul regizor Quentin Tarantino a ţinut un discurs surprinzător la o întâlnire a Academiei Britanice de Film şi Televiziune. El a spus că atunci când cineva merge la cinema vrea să vadă cum alţi oameni ?sângerează ca un porc înjunghiat", informează The Telegraph.

Regizorul a încercat să explice cum este folosită violenţa în filmele sale. "Mă simt ca şi cum aş dirija o orchestră cu ajutorul sentimentelor spectatorilor. E ca şi cum le-aş spune ceva de genul ?Râdeţi... râdeţi... acum, fiţi oripilaţi!? Dacă un film reuşeşte să trezească reacţiile astea în mine, înseamnă că e unul bun?, a spus Tarantino.

?Dacă un tip e împuşcat în stomac, vreau să-l văd cum sângerează ca un porc înjunghiat, nu că arată ca un individ pe care îl doare stomacul", a explicat regizorul. Tarantino a mai spus că violenţa este cea mai reuşită formă de divertisment.

În cadrul aceluiaşi discurs, Tarantino a criticat şcolile de cinematografie şi i-a sfătuit pe cei pasionaţi de filme să pună mâna pe o cameră de filmat şi să înveţe singuri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: violenta Marea Britanie
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close