Antena 3 CNN Show Showbiz Războiul Stelelor revine cu noi producţii pentru micul ecran

Războiul Stelelor revine cu noi producţii pentru micul ecran

Războiul Stelelor revine cu noi producţii pentru micul ecran
15 Feb 2008   •   08:04

Celebra serie de filme ?Războiul stelelor? va fi prezentată anul acesta în faţa publicului sub formă de animaţie şi serial TV. Pe lângă revederea personajelor deja consacrate, fanii vor mai avea parte şi de alte surprize plăcute. Subiectul va fi cel întâlnit în episoadele 2 şi 3 ale seriei: ?Atacul Clonelor? şi, respectiv, ?Rãzbunarea lui Sith?. Fanii se vor putea bucura astfel de revederea personajelor deja consacrate ca Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala. În noile producţii va apărea însă şi un personaj nou, o fatã pe nume Ahsoka.

Ashoka este descrisă de către regizorul ?Star Wars?, Dave Filoni, ca fiind un personaj incitant. ?Seamănă puţin cu Anakin, dar are şi ceva din antrenamentul lui Obi Wan Kenobi, este un personaj care este poziţionat cumva între cei doi.?

Munca pentru cele două proiecte a început deja din toamna trecută. Producătorii se gândesc ca serialul să aibă peste 30 de episoade. Ei ştiu că aşteptările fanilor sunt mari şi speră ca desenul animat şi serialul TV să atingă măcar succesul filmelor de pe marele ecran.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close