Antena 3 CNN Show Showbiz Reamonn a apărut pe scenă înfăşurat în steagul României

Reamonn a apărut pe scenă înfăşurat în steagul României

Reamonn a apărut pe scenă înfăşurat în steagul României
01 Iul 2007   •   11:21

Cele câteva mii de spectatori din cea de-a doua seară a B'estivalului au cântat şi au dansat alături de Pink şi Reamonn. Liderul trupei, Reammon ?Rea? Garvey, a cucerit publicul adunat la Romexpo după ce a făcut o plecăciune în faţa publicului înfăşurat în steagul României. De altfel între Rea şi ţara noastră este o legătură foarte strânsă, soţia cântăreţului fiind de origine română

Pink şi-a făcut apariţia pe scenă la ora 22.40. Cei aproximativ 14.000 de spectatori prezenţi au avut plăcerea să cânte împreună cu artista piese ca ?Just like a pill?, ?Family portrait?, ?Trouble? sau ?Don't Let Me Get Me?. Cu o creastă blondă, îmbrăcată într-o rochie aurie şi cu o cravaşă în mână Pink a fost eroina scenei de la B'estival unde s-a simţit evident în largul ei şi unde a promis să mai vină ?foarte foarte curând? spre deliciul publicului.

Festivalul bucureştean continuă în seara zilei de duminică, atunci când sunt aşteptaţi Wu-Tang Clan, Alice Cooper şi Marilyn Manson, pe lângă cei de la Chicks on Speed, Zdob şi Zdub şi OCS.

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close