Antena 3 CNN Show Showbiz Record de spectatori pe stadionul Wembley, la concertul U2 (VIDEO)

Record de spectatori pe stadionul Wembley, la concertul U2 (VIDEO)

Record de spectatori pe stadionul Wembley, la concertul U2 (VIDEO)
Sursa foto: U2
15 Aug 2009   •   17:50

Concert incendiar al trupei U2 pe stadionul Wembley din Londra, la care au participat 88.000 de spectatori. Formaţia a doborât recordul de public prezent vreodată pe arenele stadionului. Recordul precedent a fost stabilit anul trecut de trupa Foo Fighters, la al cărui spectacol s-au adunat pe Wembley peste 80.000 de fani.

Amplasată pe o structură de oţel pe patru piloni, scena a permis astfel aşezarea publicului într-o configuraţie de 360 de grade. În timpul spectacolului, s-au folosit ecrane video cilindrice, care au permis o vizibilitate mai bună pentru public. 200 de oameni au muncit pentru a asambla scena înaltă de aproape 20 de metri - de altfel şi cea mai înaltă din lume folosită vreodată la un concert.

Formaţia U2 a interpretat melodii de pe cel mai recent album, intitulat "No Line on the Horizon". Turneul formaţiei va costa în jur de 100 de milioane de dolari, dar experţii din industria de divertisment spun că este vorba despre bani bine investiţi, deoarece principala sursă de câştig a unor formaţii de talia U2 sunt concertele live.

Formaţia îşi va continua turneul prin Europa până la sfârşitul lui august. În septembrie, trupa va susţine concerte în SUA şi Canada.



Antena 3

×
Subiecte în articol: U2
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close