Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoști băiețelul cu ochi mari și părul brun? Acum este una din cele mai cunoscute figuri din politica românească: "Aici sunt eu în prima zi de școală"

Recunoști băiețelul cu ochi mari și părul brun? Acum este una din cele mai cunoscute figuri din politica românească: "Aici sunt eu în prima zi de școală"

Băiețelul cu ochi mari, pătrunzători și părul brun este acum unul dintre cele mai cunoscute figuri din politica românească.

Recunoști băiețelul cu ochi mari și părul brun? Acum este una din cele mai cunoscute figuri din politica românească: "Aici sunt eu în prima zi de școală"
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2023   •   08:00

Băiețelul din fotografie este Rareș Bogdan. El a postat fotografia pe o rețea de socializare, spunând: ”Aici sunt eu în prima zi de școală”.

Rareș Bogdan este o figură de renume în spațiul public din România, care și-a făcut cunoscută cariera prin implicarea sa în domeniul jurnalismului și apoi prin trecerea în politică. Cu toate acestea, puține sunt informațiile cunoscute despre studiile sale.

Fostul jurnalist a absolvit Liceul Teoretic "Lucian Blaga" și a obținut diploma de licență în Științe Politice și Administrative la Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca. A urmat apoi un program de master în Științe Politice.

În etapa inițială a carierei sale, Rareș Bogdan a lucrat ca jurnalist la "Ziua de Ardeal". Ulterior, în anul 2004, a fondat împreună cu un prieten cotidianul "Ziua de Cluj", unde a scris editoriale timp de șapte ani.

Citește și: Recunoşti băieţelul dolofan cu obraji rumeni şi ochi albaştri? Este un caz singular în istorie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În anul 2012, Rareș Bogdan s-a mutat în București și s-a alăturat echipei Realitatea TV, unde a condus mai multe emisiuni.

Soția lui Rareș Bogdan a fost, potrivit spuselor acestuia, stewardesă pentru o perioadă.

”Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, a spus Rareș Bogdan despre soția sa, citat de capital.ro.

Florina se ocupă și de alte afaceri ale familiei, precum o florărie și o cafenea în Cluj-Napoca, precum și o sală de fitness în București.

Rareș și soția sa, Florina, dețin terenuri intravilane în Alba Iulia și Voluntari, cu suprafețe de 9.100 metri pătrați, respectiv 2.349 metri pătrați. De asemenea, dețin un apartament de 100 metri pătrați în Cluj-Napoca și o casă cu o suprafață de 321 de metri pătrați în Voluntari. Cei doi sunt proprietarii unei colecții de tablouri evaluată la 200.000 de euro, ceasuri în valoare de 200.000 de euro, bijuterii în valoare de 150.000 de euro și obiecte de argint în valoare de 15.000 de euro.

Rareș și Florina au aproximativ 60.000 de euro în conturi bancare, dar și datorii la bănci în valoare de 349.244 de euro.

Pe perioada în care a lucrat la Realitatea TV, Rareș Bogdan a obținut venituri salariale de 276.000 de lei, precum și 21.633 de lei fiind consultant al companiei Trend Communication SRL. Dividendele încasate ca acționar, reprezentând 30% din beneficii, au totalizat 280.854 de lei. În plus față de aceste venituri, Rareș Bogdan a obținut suma de 166.615 lei fiind consultant de imagine pentru SC Phoenicia Express SRL. Astfel, într-un an, Rareș Bogdan a obținut venituri totale în valoare de 745.102 lei, ceea ce reprezintă aproximativ 62.091 lei lunar (echivalentul a aproximativ 13.500 de euro pe lună).

×
Subiecte în articol: recunoaste vedeta Rareș Bogdan
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close