Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti băieţelul vesel şi cu fălcuţe? Azi e un celebru prezentator TV de succes, care a refuzat mai multe partide politice

Recunoşti băieţelul vesel şi cu fălcuţe? Azi e un celebru prezentator TV de succes, care a refuzat mai multe partide politice

Băieţelul din fotografie este astăzi un prezentator român de televiziune, celebru pentru succesul său și pentru longevitatea audiențelor TV înregistrate de-a lungul carierei.

Recunoşti băieţelul vesel şi cu fălcuţe? Azi e un celebru prezentator TV de succes, care a refuzat mai multe partide politice
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2023   •   04:00

S-a născut pe 23 februarie 1971, în Timișoara.

Este absolvent al Facultății de Drept, respectiv al Facultății de Jurnalism, ambele din cadrul Universității de Vest din Timișoara. 

Din 2018 este doctorand al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UVT și profesor asociat la UVT. 

Citeşte şiRecunoşti fetiţa cu baticuţ şi ochi migdalaţi? Azi a ajuns una din cele mai apreciate prezentatoare TV, model pentru multe femei

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1990, apoi a fost parte a echipei TVR începând cu 1994. Din 1999 până în 2021 a activat la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este discipolul lui Valeriu Lazarov, unul din cei mai importanți creatori de televiziune din lume.

A fost inclus în "Top Host European Broadcast", datorită faptului că prezintă simultan formate TV internaționale, lider de audiență, în două țări diferite: România și Republica Moldova. 

Este considerat unul din cei mai reprezentativi prezentatori tv din istoria celor două țări primind premii oficiale care atestă acest fapt. 

Este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 22 de ani consecutiv revelioane televizate (Revelionul Starurilor) - lider de audiență - conform studiilor de audiență oficiale.

Este supranumit de presa din România și din Republica Moldova "Regele Audiențelor", datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor în cele două țări.

În 2021, Revelionul cu Dan Negru, căci despre el este vorba, s-a clasat în topul audiențelor TV din Europa pe locul secund, după BBC, fiind al doilea cel mai urmărit program de televiziune european, fapt ilustrat de presa internațională, scrie wikipedia.org.

Programele de divertisment prezentate de Dan Negru începând cu anii '90- 2000 sunt plasate în topul celor mai urmărite emisiuni din istoria televiziunii din România.

Autor a trei cărți, Dan Negru a refuzat să apară în reclame comerciale difuzate la tv, pentru că nu a dorit asocierea sa cu produse comerciale.

I s-a propus public candidatura politică din partea unor partide, dar a refuzat orice asociere politica.

Dan Negru căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii: Dara și Bogdan.

Dan Negru: "Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o să rămână nimic. Gunoi digital!"

"Până la urmă marea e despre amintiri.

Eu de asta vin la mare. Pentru amintiri!

Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o sa rămână nimic.

Gunoi digital!

Adunați amintiri, ele rămân.

Prima fotografie mi-a făcut-o tata acu' vreo 48 de ani. Tata nu mai e, dar îi țin minte aparatul Smena și grija cu care alegea fiecare cadru.

A doua poză mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu.

Prima poză e o amintire.

A doua va deveni o amintire.

Pentru că toți vom deveni amintiri pentru ceilalți. Cândva...", a scris, recent, Dan Negru, pe pagina de Facebook, acolo unde a postat colajul foto cu el copil şi adult.

×
Subiecte în articol: Dan Negru recunoaste vedeta
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close