Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti blondina din imagine? A stârnit controverse cu pozele sale ca fotomodel şi e una din cele mai îndrăgite românce

Recunoşti blondina din imagine? A stârnit controverse cu pozele sale ca fotomodel şi e una din cele mai îndrăgite românce

Are 42 de ani, este fotomodel, mamă, vedetă de televiziune şi una dintre cele mai îndrăgite şi dorite blonde din România.

Recunoşti blondina din imagine? A stârnit controverse cu pozele sale ca fotomodel şi e una din cele mai îndrăgite românce
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2022   •   13:09

De asemenea, este cunoscută pentru participarea la mai multe emisiuni concurs transmise de posturi TV și pentru prezentarea emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express difuzate pe postul Antena 1.

Născută pe 9 decembrie 1980, la Roșiorii de Vede, în Teleorman, blondina a pozat pentru prima dată nud pentru revista de bărbați Playboy în anul 2000, apărând în alte două pictoriale pentru revistă până în anul 2006.

În 2009, a fost desemnată cea mai sexy femeie din România de către revista FHM, iar în 2017, a pozat nud pentru o altă revistă.

Citeşte şiRecunoşti copilul care râde cu poftă? Astăzi a ajuns un cântăreţ îndrăgit cu un repertoriu de peste 650 de piese

După ce a prezentat mai multe emisiuni TV, în 2006, Gina Pistol a debutat în film cu un rol în drama Margo, regizată de Ioan Cărmăzan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Zece ani mai târziu începea să prezinte emisiunea culinară Chefi la cuțite, iar din mai 2021 a fost înlocuită, pe perioada concediului de maternitate.

Din 2017, este într-o relație cu muzicianul român Smiley şi cei doi au o fetiță împreună, pe nume Josephine Ana Maria.

Gina Pistol a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, după care a lucrat ca vânzătoare, întâi în orașul natal, iar mai apoi în București.

×
Subiecte în articol: Gina Pistol recunoaste vedeta
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close