Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti copilul pionier cu privire melancolică? Azi e un bărbat celebru care apare la America Express

Recunoşti copilul pionier cu privire melancolică? Azi e un bărbat celebru care apare la America Express

Băieţelul din fotografie, pionier în urmă cu aproape 40 de ani, a ajuns azi un bărbat foarte cunoscut şi talentat, ce poate fi văzut la multe emisiuni TV.

Recunoşti copilul pionier cu privire melancolică? Azi e un bărbat celebru care apare la America Express
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2023   •   12:00

Născut pe 20 iulie 1972, la Constanţa, pionierul de ieri este astăzi vedetă la show-ul America Express, de la Antena 1.

El a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România şi povesteşte, râzând, că de la maternitate a fost dus direct la restaurant.

"Să vă spun ceva: pe mine, de la maternitate m-au adus direct la restaurant pentru că ai mei, toți, lucrau în branșa asta. Toți, părinți, unchi, bunici, toți au fost în industria asta.

Citeşte şiCât costă o porție de sarmale cu mămăliguță în restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu din București

Practic eu am învățat să merg ținându-mă de fețele de masă din restaurant", povestea chef Cătălin Scărlătescu, potrivit life.ro.

Cătălin Scărlătescu: "Am învățat să merg ținându-mă de fețele de masă din restaurant"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Înainte de a deveni cunoscut, mai exact cu 14 ani în urmă, Scărlătescu cântărea 70 de kilograme şi arăta cu totul diferit de cum arată acum. 

A terminat un liceu de profil și a avut prima slujbă la 17 ani, fiind "comisioner la hotel Flamingo din Eforie Sud". 

Prima mâncare a preparat-o însă mult mai devreme. Pe când avea doar şapte ani, iar bunica a fost cea care l-a îndrumat. A făcut cea mai scumpă mâncare de cartofi.

"Cred că aveam vreo șapte ani. Eram undeva, la Brașov, eram singur în casă, muream de foame și am sunat-o pe bunica pe fix să-mi spună cum să fac mâncare. 

Şi am făcut cu bunică-mea la telefon o mâncare de cartofi. A fost cea mai scumpă mâncare de cartofi pe care am făcut-o vreodată, în viața mea. A costat telefonul foarte mult", a declarat acesta.

În ianuarie 1990, Cătălin Scărlătescu a plecat în Germania. Timp de 12 ani a muncit peste tot și a vizitat peste 40 de state. S-a întors în România în 2002, plin de experiențe și cunoștințe din toate bucătăriile lumii.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt cei care au câștigat prima imunitate în ediţia din 16 ianuarie 2023 a show-ului America Express de la Antena 1, care a fost lider de audiență.

Adrenalină, nervi întinși la maximum și misiuni epuizante în drumul spre prima imunitate aseară, la America Express – Drumul Aurului - totul stropit cu shoturi de tequila.

Concurenții au ajuns, în cursa lor solicitantă, la o fabrică unde se produce faimoasa băutură originară din Mexic, locul care le-a adus și cea mai grea probă din cursa pentru imunitate: recoltatul agavelor, plantele din care se obține tequila. 

Finalul cursei a fost unul neașteptat! Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au hotărât, înainte de a afla pe ce loc s-au situat în întrecere, să folosească Joker-ul câștigat anterior, care le oferea avantajul de a scădea 30 de minute din timpul de sosire în cursa pentru imunitate.

Alimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme, după ce a scos din regim un singur aliment şi nu a apelat la operaţii.

Cunoscutul bucătar spune că a topit 30 de kilograme renunţând la un aliment zilnic de pe masa tuturor şi este mândru de rezultatul obţinut.

În felul acesta, spune chef Cătălin Scărlătescu, a reușit să ajungă de la 130 la doar 100 de kilograme şi le recomandă tuturor să fie atenți la ce mănâncă, dar mai ales să renunțe la acest produs.

×
Subiecte în articol: Catalin Scarlatescu recunoaste vedeta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close