Antena 3 CNN Show Showbiz Reguli de intrare la concertul Rolling Stones

Reguli de intrare la concertul Rolling Stones

Reguli de intrare la concertul Rolling Stones
16 Iul 2007   •   22:26

Fanii Rolling Stones au un motiv de bucurie: numărul de bilete pentru concertul care va avea loc marţi a fost suplimentat. Pentru toţi cei care vor merge la concert e bine de ştiut că porţile stadionului se deschid la ora 16:00 şi se închid la 20:00. De asemenea, la intrare se va face un control corporal, iar accesul cu brichete, băuturi de orice fel (inclusiv apă), obiecte contondente, făclii, artificii, petarde, bricege, arme, curele metalice sau umbrele este interzis.

Şi substanţele toxice sau halucinogene sunt interzise. De asemenea, este interzis accesul cu aparate foto şi camere video. Introducerea medicamentelor de orice fel în stadion este interzisă, iar orice medicament va fi confiscat la intrare.

Persoanele cu afecţiuni sau antecedente medicale trebuie să se înregistreze la punctul de prim ajutor şi pot participa la concert numai cu însoţitor. Este interzis accesul animalelor pe stadion, de asemenea, accesul cu orice fel de autovehicule: biciclete, scutere, roller blades, ATV-uri.

Persoanele sub 18 ani nu au voie să consume băuturi alcoolice. Biletul de intrare îşi pierde valabilitatea din momentul ieşirii din perimetrul stadionului.

Respectarea acestor reguli este obligatorie şi va fi asigurată de cei 111 membri ai Rolling Stones Security Staff, la care se vor adăuga jandarmi şi poliţişti români sub acoperire.

Citiţi RON WOOD: SUNT SIGUR CĂ SUNT UN ŢIGAN ROMÂN
Citiţi ROLLING STONES ÎN ROMÂNIA ? PRIMELE IMAGINI

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close