Antena 3 CNN Show Showbiz Revelion în Piaţa Constituţiei. Concerte de excepţie pentru bucureşteni

Revelion în Piaţa Constituţiei. Concerte de excepţie pentru bucureşteni

Revelion în Piaţa Constituţiei. Concerte de excepţie pentru bucureşteni
31 Dec 2007   •   16:23

Spectacolul din seara de Revelion din Piaţa Constituţiei din Capitală se anunţă a fi unul impresionant. Ultimele pregătiri au fost deja făcute, iar organizatorii îi aşteaptă pe bucureşteni. Scena pregătită în Piaţa Constituţiei, împreună cu instalaţiile de sunet şi lumini, a fost montată încă de luni după-amiază în aşteptarea spectacolului de Anul Nou organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, în timp ce la Romexpo artiştii făceau ultimele repetiţii pentru revelionul organizat de Primăria Sectorului 5.

Show-ul din Piaţa Constituţiei şi-a atras spectatorii cu promisiunea unui recital inedit susţinut de cântăreaţa britanică Sophie Ellis Bextor, cunoscută pentru hitul ?Murder on the dance floor?.

Alte nume sonore ale căror prezenţă a fost anunţată pe scena din Piaţa Constituţiei sunt interpreţii de muzică latino Analia Selis, Mandinga şi Pepe. Şi rockerii se vor bucura de trupele lor favorite. Iris, Vama, Timpuri Noi şi Voltaj vor cânta în seara dintre ani.

Printre cei care vor urca pe scenă se află şi DJ Nicky, potrivit organizatorilor. Spectacolul, care se va desfăşura între orele 19.00 şi 02.00, va culmina cu un joc de lasere şi flăcări.

Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close