Antena 3 CNN Show Showbiz Reveniri spectaculoase în lumea muzicii: Britney Spears, Police şi NKOTB

Reveniri spectaculoase în lumea muzicii: Britney Spears, Police şi NKOTB

Reveniri spectaculoase în lumea muzicii: Britney Spears, Police şi NKOTB
29 Dec 2008   •   09:55

Lumea muzicii a consemnat, anul acesta, câteva reveniri spectaculoase în topurile muzicale. Britney Spears şi-a redobândit coroana de prinţesă a muzicii pop, iar veteranii de la Police au arătat că nicio despărţire nu este neapărat definitivă.
Poate cea mai spectaculoasă revenire i-a aparţinut lui Britney Spears. La începutul anului, între un divorţ dureros şi o cură de dezintoxicare, tânăra cântăreaţă era prezentă doar în rubricile de scandal. Revelionul o găseşte, însă, într-o formă de invidiat, după noul album "Circus" care a cucerit topurile şi i-a adus două premii MTV.

Intrat deja în legenda rockului, grupul Police şi-a sărbătorit 30 de ani de la întemeiere printr-o reîntâlnire şi un nou turneu. Concertele susţinute la New York i-au lăsat pe fani în extaz.

Un alt grup istoric, Genesis, şi-a continuat în mod triumfal turneul început din 2007, cu Phil Collins revenit după 10 ani de carieră solo.

Mai tineri, dar despărţiţi deja de 14 ani, băieţii de la New Kids On The Block şi-au refăcut şi ei formaţia pentru un nou album într-un stil mai matur. Albumul a cucerit primul loc în top încă de la lansare, ceea ce dovedeşte că nostalgia fanilor este un factor sigur de succes.
Antena3

×
Subiecte în articol: Britney Spears
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close