Antena 3 CNN Show Showbiz Richard Gere şi Billy Bob Thornton, nişte ?bătrâni? în ale box-office-ului american

Richard Gere şi Billy Bob Thornton, nişte ?bătrâni? în ale box-office-ului american

Richard Gere şi Billy Bob Thornton, nişte ?bătrâni? în ale box-office-ului american
29 Sep 2008   •   13:49

Pe locul 5 în Box Office-ul american în weekendul care tocmai a trecut se află comedia fraţilor Coen, ?Burn After Reading?, cu încasări de 6,11 milioane de dolari. Suma totală strânsă de la lansarea din 12 septembrie a ajuns la 45,5 milioane de dolari.



Pe scurt, Osbourne Cox, agent CIA (interpretat de John Malkovich) este retrogradat din cauza problemelor pe care le are cu alcoolul. Acesta alege însă să-şi dea demisia şi să-şi scrie memoriile despre viaţa trăită în cadrul Agenţiei.







Problemele se ivesc atunci când soţia sa decide să divorţeze şi, la sfatul avocatului său, copiază mai multe documente din calculatorul personal pe un disc. Discul ajunge în mâinile a doi angajaţi ai unei săli de fitness (Brad Pitt şi Frances McDormand) care doresc să valorifice informaţia fie prin vânzarea către serviciile de spionaj, fie prin şantaj la adresa lui Cox.



În alte roluri mai apar George Clooney şi David Rasche. Momentan nu există o dată de lansare a acestui film în România. În Rusia, Portugalia şi Germania ?Burn After Reading? ajunge pe ecrane începând cu 2 octombrie iar în Ungaria pe 27 noiembrie.

Puteţi urmări mai jos trailerul acestui film:



Pe locul 4, cu încasări de 6,51 milioane de dolari, se situează proaspăt lansatul ?Fireproof?, o dramă în regia lui Alex Kendrick.



Filmul, lansat pe 26 septembrie, spune povestea unui pompier, Caleb Holt, interpretat de Kirk Cameron, care îsi trăieşte viaţa conform principiului sacru: ?Nu-ţi abandona partenerul?. Motoul este respectat însă doar în viaţa profesională, deoarece în viaţa de zi cu zi căsnicia sa se deteriorează.

Fireproof trailer:



Pe locul 3 se situează ?Lakeview Terrace?, un thriller care se axează pe problemele legate de discriminarea rasială în secolul XXI. Încasările pe perioada weekendului au adunat 7 milioane de dolari, iar în total de la lansare 25 de milioane.



Chris Mattson (Patrick Wilson) şi Lisa Mattson (Kerry Washington), sunt un cuplu inter-rasial care se mută în casa lor de vis în California.



Vecinul lor, Abel Turner (Samuel L. Jackson), este un ofiţer de poliţie respectat de întreaga comunitate şi faptul că locuiesc în apropierea acestuia pare un lucru bun. Însă acesta nu priveşte relaţia lor cu ochi buni şi, treptat, tinerii se trezesc hărţuiţi tocmai de acela care ar fi trebuit să-i protejeze.



Lakeview Terrace trailer:



Locul 2 este ocupat de ?Nights in Rodanthe?, un film romantic care-i are în rolurile principale pe Richard Gere şi Diane Lane.



În acest film Diane Lane dă viaţă personajului Adrienne Willis, o femeie a cărei viaţă pare guvernată de haos, care se retrage în Rodanthe, un mic orăşel de coastă, pentru a avea grijă de pensiunea unui prieten pe timpul weekendului. Ea speră ca aici să se poată concentra asupra problemelor din viaţa personală, probleme maritale şi probleme cu o fiică adolescentă rebelă. Singurul client al pensiunii este Dr. Paul Flanner, personaj care se confruntă la rândul lui cu o situaţie de criză. Legătura care se creează între ei va dura o viaţă întreagă.



Prima poziţie este ocupată de ?Eagle Eye?, un film de acţiune în regia lui D.J. Caruso, care a avut încasări de 29,2 milioane de dolari.



În film apare Billy Bob Thornton în rolul unui agent secret care urmăreşte încarcerarea unui individ suspectat de acte de terrorism. În realitate însă acesta este doar un ţap ispăşitor într-o poveste cu intrigi politice şi multe răsturnări de situaţie.




Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close