Antena 3 CNN Show Showbiz Rihanna îşi lansează propriul parfum - "Reb'l Fleur"

Rihanna îşi lansează propriul parfum - "Reb'l Fleur"

Rihanna îşi lansează propriul parfum - "Reb'l Fleur"
Sursa foto: Foto: naturalsouthernbelle.com
08 Ian 2011   •   20:55

Rihanna îşi lansează propriul parfum, numit "Reb'l Fleur", care va fi promovat printr-o campanie de publicitate în care cântăreaţa apare în ipostaze seducătoare, informează dailymail.co.uk.
   
Într-una dintre imaginile campaniei de promovare a parfumului, artista în vârstă de 22 de ani apare învelită în mătase roz şi ţinând în mână un trandafir roz.
   
Vorbind despre sursa ei de inspiraţie pentru numele parfumului, "Reb'l Fleur", Rihanna a declarat pentru revista People: "Bunica mea din Barbados obişnuia să-mi spună că sunt floarea ei rebelă".
   
Cântăreaţa a adăugat că a fost foarte dificil să găsească compoziţia potrivită pentru parfumul său.
   
"De-a lungul anilor, am combinat arome diferite pentru a obţine ceva care să mă reprezinte", a recunoscut Rihanna. "Dar am vrut ceva care să transmită "'Rihanna a fost aici"", a spus ea, adăugând: "Ceva delicios şi special, o aromă cu aluzii subtile care persistă şi lasă o amintire sexy".
   
Noul parfum va fi disponibil în magazine la începutul lunii februarie, în apropierea sărbătorii de Sfântul Valentin. Preţul unei sticle cu pafumul Rihannei va fi de 49 de dolari.
   
Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009.
   

×
Subiecte în articol: rihanna parfum cantareata
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close