Antena 3 CNN Show Showbiz Robbie Williams şi Rihanna au atras toate privirile la premiile muzicale ECHO de la Berlin

Robbie Williams şi Rihanna au atras toate privirile la premiile muzicale ECHO de la Berlin

Robbie Williams şi Rihanna au atras toate privirile la premiile muzicale ECHO de la Berlin
Sursa foto: robbie williams
06 Mar 2010   •   10:33

Rihanna şi Robbie Williams au primit cele mai puternice aplauze la gala premiilor Echo, considerate echivalentul german al premiilor Grammy. Printre vedetele galei s-au numărat, de asemenea, Depeche Mode şi alte nume mai mult sau mai puţin celebre.

Premiul pentru cel mai bun interpret străin de rock-pop a fost cel de-al şaptelea trofeu Echo din cariera lui Robbie Williams. De loc blazat, cântăreţul britanic a mulţumit într-o combinaţie de engleză şi germană, cu un binecunoscut citat din preşedintele Kennedy.

?Sunt un berlinez!!Sunt atât de fericit să primesc acest premiu. Sunt... foarte, foarte fericit. Mulţumesc, Germania!? a strigat Robbie.

Bineînţeles, artistul le-a oferit spectatorilor şi un cântec.

Chiar dacă n-a avut de luat niciun premiu, Rihanna a ştiut să atragă toate privirile chiar şi în postura de spectatoare. Iar când a urcat pe scenă, cu o altă toaletă şi însoţită de doi uriaşi roboţi, tânăra interpretă a fermecat întreaga asistenţă.

Palmaresul premiilor Echo a făcut loc şi unei legende ca Depeche Mode, distinsă cu premiul pentru cel mai bun grup internaţional de rock-pop.

Din program a făcut parte şi Sade care, revenită pe scenă după aproape zece ani, a dovedit că talentul său şi-a păstrat prospeţimea.

Excentricul grup american The Gossip a impresionat, ca de obicei, publicul prin forţa sa.

Singura mare dezamăgire a fost absenţa lui Lady Gaga care nu şi-a făcut apariţia la Berlin, deşi avea de luat nu mai puţin de trei premii Echo, între care şi cel pentru hitul anului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: rihanna robbie williams
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close