Antena 3 CNN Show Showbiz Robert de Niro şi Al Pacino joacă împreună într-un nou film: "Crime justificate" (VIDEO)

Robert de Niro şi Al Pacino joacă împreună într-un nou film: "Crime justificate" (VIDEO)

Robert de Niro şi Al Pacino joacă împreună într-un nou film: "Crime justificate" (VIDEO)
12 Sep 2008   •   11:19

Doi dintre greii Hollywood-ului apar din nou împreună într-un film. Robert de Niro şi Al Pacino joacă în pelicula ?Crime Justificate? a cărei premieră are loc vineri, în Statele Unite.

Pacino şi De Niro întruchipează doi detectivi din New York care se chinuie să identifice legătura dintre o crimă recentă şi un caz rezolvat cu ani în urmă. Ei trebuie să îşi dea seama dacă au de-a face cu un criminal în serie sau dacă omul pe care l-au băgat după gratii este nevinovat. Subiectul filmului nu i-a interesat prea tare pe jurnalişti. Ei au vrut să ştie cum se simte Al Pacino în "rolul" de simbol al New-York-ului.

Robert de Niro, a explicat că nu credea prea tare în scenariul filmului şi s-a bazat pe intuiţie. ?Câteodată începi un proiect şi nu eşti prea sigur de el dar apoi lucrurile încep să prindă contur şi...aşa s-a întâmplat şi aici.? a continuat acesta.

Până la urmă, cel mai entuziasmat de film a părut a fi fostul primar al metropolei americane, Rudolph Giuliani. "Abia aştept premiera. Joacă două superstaruri. E un film despre poliţişti şi acţiunea are loc în New York. Ce ai putea să îşi doreşti mai mult?"

?Crime justificate? este prima colaborare a celor doi actori de după filmul Heat. Prremiera va avea loc în România abia peste o săptămână.



Antena3

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close