Antena 3 CNN Show Showbiz Robert Plant în concert extraordinar la Bucureşti (VIDEO)

Robert Plant în concert extraordinar la Bucureşti (VIDEO)

Robert Plant în concert extraordinar la Bucureşti <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Iul 2007   •   14:28

Aflat în Europa cu turnelul "Live Earth", Robert Plant a făcut show împreună cu trupa The Strange Sensation şi în România. A cântat piese care l-au făcut celebru în anii '70, dar şi piese cu un sound modern, de pe noul său album, electrizând fanii. Fostul solist al trupei rock Led Zeppelin a venit pentru a doua oară în România. Concertul a avut loc duminică, pe 8 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti şi a avut ca principal scop atragerea atenţiei asupra încălzirii globale.

Spectacolul a fost complet: atmosferă incendiară, dar şi melancolie. Fanii de la Bucureşti au fost satisfăcuţi de atmosfera de la concert. Ei s-au bucurat de piese precum "Going to California" sau "Baby I'm Gonna Leave You". Englezul a predat la Bucureşti o lecţie de umor şi de cântare, strecurand într-un stil pur british, glume precum "Preşedintele Blair va fi Papă!", cu care publicul bucureştean a rezonat.

Cu o energie de invidiat, pentru cei aproape 60 de ani pe care îi are, Robert Plant a făcut un spectacol de zile mari. El va pleca după concertul din România, la Budapesta, Tesalonic, Atena, Belgrad, Madrid şi Roma, unde va cânta în cadrul aceluiaşi turneu.

Robert Plant în concert la Bucureşti - "Babe, I'm gonna leave you":


Robert Plant în concert la Bucureşti - "Whole lotta love":


Robert Plant în concert la Bucureşti - "Black dog":


Robert Plant & Jimmy Page - "Most High":


Antena3.ro

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close