Antena 3 CNN Show Showbiz Robert Plant infirmă zvonurile referitoare la turneul Led Zeppelin

Robert Plant infirmă zvonurile referitoare la turneul Led Zeppelin

Robert Plant infirmă zvonurile referitoare la turneul Led Zeppelin
01 Oct 2008   •   13:55

Săptămâna trecută The Sun anunţa că Robert Plant a fost de acord cu o reuniune a grupului pentru un turneu. Aparent, acesta nu a declarat niciodată aşa ceva, ba mai mult, nu intenţionează să plece în vreun turneu timp de cel puţin 2 ani după ce actualul turneu cu Alison Krauss ia sfârşit pe 5 octombrie.

Plant a refuzat alte proiecte, fiind foarte mulţumit de colaborarea cu cântăreaţa de blues Alison Krauss. Albumul lor, ?Raising Sand?, a câştigat un premiu Grammy şi o nominalizare al Premiile Mercury Music, plus multe cronici pozitive. ?Contrar ştirilor publicate recent, Robert Plant nu înregistrează nimic cu Led Zeppelin şi nu plănuieşte un turneu cu aceştia?, se arată într-un comunicat oficial. ?Oricine cumpără bilete online la un astfel de eveniment cumpără bilete fără acoperire?.

Grupul Led Zeppelin s-a reunit anul trecut în decembrie, pentru un singur concert, primul din ultimii 19 ani, iar promotorii susţin că 20 de milioane de oameni au încercat să obţină bilete pentru acest eveniment. De anul trecut se tot vehiculează posibilitatea unui turneu alături de fiul lui John Bonham, Jason, însă ?este frustrant şi ridicol să se continue promovarea acestui zvon, când toţi muzicienii implicaţi în această poveste au proiecte individuale bine definite?, a completat Robert Plant.

"Lui Jimmy Page, John Paul Jones şi Jason Bonham le doresc numai reuşite cu proiectele viitoare", a încheiat el. Se crede totuşi că ceilalţi membri colaborează la un proiect comun, mai ales că în luna august Jason Bonham a declarat unui post de radio american că scrie piese noi alături de Page şi Jones.

Tot The Sun scria că au avut loc nişte audiţii în scopul de a se găsi un înlocuitor pentru Robert Plant. Ultima apariţie publică a chitaristului Jimmy Page a fost în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice din Beijing, atunci când a cântat alături de Leona Lewis piesa ?Whole Lotta Love?.

Sursa foto: news.bbc.co.uk

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultimele informaţii despre starea lui Florin Piersic
x close