Antena 3 CNN Show Showbiz Robert Plant va cânta pentru salvarea planetei

Robert Plant va cânta pentru salvarea planetei

Robert Plant va cânta pentru salvarea planetei
07 Iul 2007   •   11:06

Concertul Live Earth, care îşi propune să atragă atenţia asupra problemelor climatice, a debutat sâmbătă în oraşul australian Sydney. Peste 150 de artişti vor concerta pe tot mapamondul, în nouă dintre cele mai mari oraşe.

Printre cei care vor cânta la Live Earth se numără Madonna şi Metallica - care vor concerta la Londra, The Police în New Jersey, Linkin Park care va cânta în Tokio şi Shakira alături de Enrique Iglesias la Hamburg.

Din partea României vor cânta formaţii aflate în topul preferinţelor publicului român.

La concertul Live Earth din 7 iulie vor participa şi formaţiile din România, care vor cânta în complexul expoziţional Romexpo.

Concertul promovat sub denumirea ?Concertul pentru o lume mai curată? va cuprinde recitalurile formaţiilor Phoenix, Iris, Holograf, Compact, Direcţia 5 şi Voltaj şi va fi transmis la Bucureşti pe un ecran gigant, de 80 de metri pătraţi, amplasat la Romexpo. Pentru ziua de duminică organizatorii au pregătit un megaspectacol cu Robert Plant în prim plan. Plant este vocea celebrei trupe Led Zeppelin care a cunoscut gloria în anii '70 şi care ne-a încântat de-a lungul timpului cu piese precum ?Stairway To Heaven?. ?Kashmir? sau ?Baby I'm Gonna Leave You?. El va concerta la Bucureşti alături de Strange Sensation.

Live Earth va dura 24 de ore, va fi urmărit de aproximativ două miliarde de spectatori şi telespectatori şi va începe la Sydney, va continua în Japonia, China, va trece prin Africa de Sud, Marea Britanie, Germania, Turcia, Brazilia şi se va încheia la New Jersey în SUA.

Acest concert marchează începutul unei campanii de salvare a planetei conduse de ?Alianţa pentru protecţia climei?, ce are ca scop să lanseze un semnal de alarmă legat de încălzirea globală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close