Antena 3 CNN Show Showbiz Rock, poezie şi invitaţi speciali la concertul aniversar? Iris, 30 de ani

Rock, poezie şi invitaţi speciali la concertul aniversar? Iris, 30 de ani

Concert de zile mari, vineri seară, la Aeroportul Băneasa. Incontestabilă legendă a rockului românesc, trupa Iris a împlinit 30 de ani de când umple sălile de concerte din România. Aproximativ 15.000 de spectatori, din mai multe generaţii au venit să-i aplaude pe membrii trupei şi să asculte în premieră piesele de pe noul album, dar şi piesele de rezistenţă semnate Iris.

Rock, poezie şi invitaţi speciali la concertul aniversar? Iris, 30 de ani
06 Oct 2007   •   09:35

La concertul aniversar Iris au fost invitaţi să cânte Florin Chilian, Tudor Chirilă de la trupa Vama, Paula Seling, dar şi soprana Felicia Filip. Pentru acest concert, Iris le-a pregătit fanilor ceva special. Piesele celebre ale trupei au alternat cu momente de poezie interpretate de actriţa Maia Morgenstern, dar şi cu versuri înregistrate de regretatul actor Adrian Pintea. Albumul lansat cu ocazia acestui concert marchează trei decenii de la înfiinţarea trupei şi reprezintă o promisiune că Iris mai are multe de spus în muzica rock românească.

Înainte de concert, cei cinci membri ai trupei Iris au fost decoraţi de preşedintele Traian Băsescu, cu Ordinul Cultural în grad de cavaler pentru cei trezeci de ani de activitate. Evenimentul de la Bucureşti a fost primul dintr-o serie de concerte pe care Iris le va susţine în ţară, pentru promovarea celui mai nou album, ?Cei ce vor fi?. Între 12 şi 18 noiembrie trupa va fi la Iaşi, Timişoara, Cluj, Sibiu, Sighişoara şi Ploieşti.

×
Parteneri
O tânără de 17 ani a murit nevinovată în Timişoara
x close