Antena 3 CNN Show Showbiz Rolling Stones a concertat la Belgrad (VIDEO)

Rolling Stones a concertat la Belgrad (VIDEO)

Rolling Stones a concertat la Belgrad <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Iul 2007   •   20:39

Au rămas mai puţin de trei zile până la primul concert Rolling Stones care va avea loc la Bucureşti. Între timp însă, celebra trupă rock s-a oprit la Belgrad, unde a făcut un show de zile mari. Legendarii Rolling Stones, aşteptaţi de ani întregi în Europa de est, au inflamat sâmbătă publicul de la Belgrad, cu ocazia primului lor concert în Serbia. La primele acorduri ale melodiei ?Start me up?, publicul, format din sârbi, dar şi din cetăţeni ai ţărilor vecine i-au aclamat pe cei patru veterani.

Împreună vârsta membrilor Rolling Stones totalizează 252 de ani, însă, cu toate astea, Charlie Watts, Ron Wood, Keith Richards şi Mick Jagger, au fost în mare formă. De altfel, motivaţia lor a fost mare, fiind primul lor concert în Serbia, amânat, în trecut, de câteva ori.

Şi în România, trupa rock vine marţi pentru prima oară, constituind astfel cel mai mare eveniment muzical al anului. Concertul va avea loc pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti. Cel mai ieftin bilet porneşte de la 87 de lei, iar cel mai scump este de aproape 800 de lei. Partea europeană a turneului ?A bigger bang'? a început pe 5 iunie la Bruxelles. După România, trupa va susţine concerte şi în Ungaria, Cehia şi Ucraina.

"START ME UP" LIVE ÎN BELGRAD



VEZI ŞI IMAGINI ANTENA 3 ALE CONCERTULUI DIN BELGRAD

Antena 3
Citiţi articolul Rolling Stones au ajuns în România

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close