Antena 3 CNN Show Showbiz Rolling Stones renunţă definitiv la turnee

Rolling Stones renunţă definitiv la turnee

Rolling Stones renunţă definitiv la turnee
20 Aug 2007   •   17:24

Veteranii rock-ului britanic Rolling Stones vor renunţa definitiv la turnee după un ultim concert pe care îl vor susţine duminică, 26 august, pe stadionul ?O2? din Londra. Surse apropiate trupei dezvăluie că rockerii au decis să renunţe definitiv la turnee la finalul seriei ?A Bigger Bang? pentru că sunt prea bătrâni pentru a mai face faţă încă unei serii europene sau mondiale de concerte. Cei patru ?bunici ai rock-ului? au împreună 252 de ani: Mick Jagger şi Keith Richards au fiecare câte 63 de ani, Charlie Watts are 66 de ani, iar Ron Wood are 60 de ani.

?Ar fi nevoie de alţi câţiva ani pentru a pune la punct un nou turneu. Mick şi Keith ar avea aproape 70 de ani în momentul în care ar anunţa un nou turneu?, au spus apropiaţii trupei. Duminică, la Londra, membrii trupei vor încheia un turneu mondial început în urmă cu doi ani. Acest turneu i-a adus pe Jagger şi colegii săi şi la Bucureşti, pe 17 august.

?The Rolling Stones? au avut turnee în mod regulat din 1962, anul în care şi-au unit destinele ca trupă. Trupa Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close