Antena 3 CNN Show Showbiz Români la Cannes: Laura Vasiliu şi Radu Muntean

Români la Cannes: Laura Vasiliu şi Radu Muntean

Români la Cannes: Laura Vasiliu şi Radu Muntean
24 Apr 2008   •   17:42

Laura Vasiliu va fi prezentă şi anul acesta la Cannes, în secţiunea Quinzaine des réalisateurs, cu filmul „Il Resto della Notte” în regia lui Francesco Munzi. Alături de acesta, în competiţie mai este înscris şi filmul lui Radu Muntean, „Boogie”.

În filmul regizat de Francesco Munzi, Laura Vasiliu interpretează rolul Mariei, o emigrantă din România care munceşte în Italia şi este acuzată de furt de la familia unde lucrează.

Actriţa a mai jucat rolul Găbiţei în filmul „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” de Cristian Mungiu, care a fost distins cu Palme d'Or la ediţia de anul trecut a Festivalului de Film de la Cannes.

Din distribuţia filmului „Il Resto della Notte”, produs de Donatella Botti pentru Bianca Film, în colaborare cu Rai Cinema, mai fac parte Sandra Ceccarelli, Aurélien Recoing, Stefano Cassetti, Victor Cosma, Constantin Lupescu, Veronica Besa şi Valentina Cervi.

Regizorul Radu Muntean va prezenta la Cannes al treilea lungmetraj din cariera sa, intitulat „Boogie”. Filmul prezintă povestea unui bărbat (interpretat de Dragoş Bucur) de 30 de ani, care, plecat cu soţia şi copilul de 3 ani la mare, în minivacanţa legală, se întîlneşte întîmplător cu cei mai buni prieteni din liceu, la data şi locul de care îi leagă cele mai glorioase escapade bahico-sexuale din tinereţe, potrivit boogiemovie.com. Bărbatul încearcă să retraiască clipele din tinereţe însă realizează că multe lucruri s-au schimbat.

Din distribuþie mai fac parte Anamaria Marinca, Roxana Iancu şi Geanina Varga. De asemenea, la doar 4 ani, Vlad Muntean, fiul regizorului, a debutat în cinematografie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close