Antena 3 CNN Show Showbiz Romanian Music Awards: Inna, favorita ediţiei din acest an (VIDEO)

Romanian Music Awards: Inna, favorita ediţiei din acest an (VIDEO)

Romanian Music Awards: Inna, favorita ediţiei din acest an (VIDEO)
Sursa foto: Inna
08 Iun 2009   •   15:35

Cel mai important eveniment al industriei muzicale româneşti a avut loc în acest weekend la Craiova. Surpriza cea mare a festivităţii de premiere a fost trupa Iris, pentru prima oară pe scenă în 2009.

Cele mai multe trofee au fost obţinute de Inna, care a fost desemnată cea mai bună artistă la trei categorii.

Nu au lipsit nici vedetele de peste Ocean. Rapperul Ja Rule a venit în România special pentru spectacolul de la Craiova.

Vedetele au început să păşească pe covorul roşu al premiilor muzicale de la Craiova puţin după ora 18. Invitatul surpiză a fost Ja Rule, care este deja la curent cu muzica din România.

Marea surpiză a acestei ediţii a premiilor muzicale a fost prezenţa pe scenă pentru prima oară după operaţia din martie a lui Cristi Minculescu. Deşi anunţaseră oficial că primul concert Iris de anul acesta va fi abia în luna iulie, Minculescu a venit la Craiova să-şi ridice trofeul la categoria "The Most Wanted Award".

Solistul a cântat alături de cei 20 de mii de olteni imnul echipei sale de suflet, Universitatea Craiova.



Rapperul Ja Rule a arătat că este deja obişnuit cu scenele din România şi a oferit şi el un premiu: Best Hip Hop Award 2009. Acesta i-a fost înmânat lui Puya.

Vedeta serii a fost Inna, care a câştigat trei premii, la categoriile "Best Dance", "Best New Act" şi "Border Breaker". Prestaţia ei live pe scena de la Craiova a fost totuşi criticată pentru lipsa de acurateţe.



Trofeul Best Female a fost câştigat de Andreea Bănică. Ea a urcat pentru prima oară pe o scenă după ce a devenit mămică.

Câştigătorul premiului "Best album" a fost Smiley pentru materialul "În lipsa mea". Nu a lipsit de la festivitatea de premiere nici Laurenţiu Duţă, care a obţinut trofeul "Best Pop".

Ceremonia s-a încheiat mult după miezul nopţii. Pentru realizarea acestui eveniment s-au cheltuit aproximativ 7,6 de miliarde de lei vechi, bani puşi la dispoziţie de Primăria Craiova.

Observator


×
Subiecte în articol: Craiova Iris Inna
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close