Antena 3 CNN Show Showbiz Ruşinea românilor, în presa internaţională. AC/DC a depus plângere, după incidentul de la vama Nădlac

Ruşinea românilor, în presa internaţională. AC/DC a depus plângere, după incidentul de la vama Nădlac

Ruşinea românilor, în presa internaţională. AC/DC a depus plângere, după incidentul de la vama Nădlac
Sursa foto: captura Le Point
02 Iun 2010   •   15:14

Scandal la Compania de Drumuri. Angajaţi ai CNADR au cerut şpagă staff-ului AC/DC ca să îi lase să iasă din ţară cu camioanele. Cazul este cercetat acum de poliţie, însă rockerii australieni şi presa internaţională ne-au bătut deja obrazul.

Staff-ul AC/DC a înaintat plângerea autorităţilor române a doua zi după concertul de la Bucureşti. Directorul Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi spune că practicile din vamă vor fi cercetate în cel mai scurt timp.

"Credeţi că eu mă bucur? Că nu mi-e ruşine? Credeţi că eu i-am pus să facă asta? Facem ancheta şi luăm măsurile care trebuiesc luate. (...) Chiar dacă ei nu vor recunoaşte, avem cum să aflăm ce s-a întâmplat, pentru că ei sunt obligaţi să înregistreze toate maşinile care trec graniţa" spune Dorina Tiron, directorul CNADR.

Între timp, ştirea a ajuns şi în presa internaţională. Potrivit AFP, trupei australiene i s-a pretins 2.500 de euro pentru a i se permite să părăsească ţara. Membrii echipei AC/DC se deplasau către Italia, unde trupa australiană avea programat un concert la Udine, pe data de 19 mai. Aceste informaţii au fost preluate de Le Point, express.co.uk, şi dailytelegraph.com.au.

Pe 16 mai, trupa AC/DC a susţinut un concert la Bucureşti la care au participat aproximativ 60.000 de spectatori.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: scandal mita AC/DC vama
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close