Antena 3 CNN Show Showbiz S-a dat startul maratonului muzical Live Earth! (VIDEO)

S-a dat startul maratonului muzical Live Earth! (VIDEO)

S-a dat startul maratonului muzical Live Earth! <font color=red>(VIDEO)</font>
07 Iul 2007   •   20:00
Oraşele Sydney şi Tokyo au dat startul maratonului muzical internaţional Live Earth. Timp de o zi, mii de spectacole, dintre care 8 mega-concerte, vor avea loc pe 7 continente. Acţiunea este menită să atragă atenţia opiniei publice asupra pericolului încălzirii globale. La eveniment iau parte peste 100 de artişti consacraţi. Fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate unei fundaţii care luptă împotriva încălzirii globale, condusă de fostul vicepreşedinte american Al Gore.

Evenimentul de pe stadionul din Sydney a debutat cu o ceremonie tradiţională de bun-venit, organizată de aborigeni. Nici concertul din Japonia nu a fost mai prejos. Jocurile de lumini şi organizarea scenei au fost la mare înălţime. Fostul vice-preşedinte american şi-a făcut apariţia sub forma unei holograme pentru a saluta mulţimea. ?Mulţumesc şi bun găsit. Sunt Al Gore. Ce minunată e lumea în care trăim. Iubesc asta şi faptul că sunt aici cu voi pe această scenă din Tokyo şi pot vorbi prin intermediul hologramei?, a fost mesajul fostului vice-preşedinte.

Pregătirile pentru mega-concertul Live Earth sunt pe ultima sută de metri în alte oraşe. După Sydney şi Tokyo, seria concertelor va fi continuată la Shanghai, Hamburg, Londra, Johannesburg, New York şi Rio de Janeiro. Totul trebuia să arate ca la carte aşa că organizatorii au muncit de zor. Scenele au fost montate, iar sunetul şi instalaţia de lumini reglate corespunzător.

Londra este în fierbere. Aici Madonna, Metalica, Duran Duran, Red Hot Chilli Peppers şi Pussycat Dolls au promis un show incendiar.

Pregătirile sunt în toi în Antarctica unde un grup de cercetători, cântăreţi amatori, vor cânta pentru a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice care afectează habitatul natural al pinguinilor.

Proiectul Live Earth a fost inspirat şi susţinut de fostul vicepreşedinte american Al Gore, care a iniţiat şi o campanie de transformare a pericolului încălzirii globale într-o prioritate a agendei politice internaţionale.

IMAGINI INEDITE:  

Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close