Antena 3 CNN Show Showbiz Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce fiica sa a suferit un stop cardio-respirator: „Vreau să văd concret ce se întâmplă”

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce fiica sa a suferit un stop cardio-respirator: „Vreau să văd concret ce se întâmplă”

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce fiica sa a suferit un stop cardio-respirator: „Vreau să văd concret ce se întâmplă”
de S.T.    |    05 Mar 2019   •   12:23

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a aflat cu îngrijorare că fiica sa a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Locuiește la Ploiești și a declarat să se pregătește să ajungă în Capitală, pentru a-și vedea fiica.

„Nu știu, eu stau la Ploiești. Acum mă pregătesc să mă duc și eu la clinică. Eu am vorbit doar cu soția și mi-a zis ceea ce știe toată lumea. Că e la terapie intensivă și că e bine. Eu am vorbit și aseară și azi-noapte și de dimineață. Cu George n-am mai vorbit de dimineață. E cu ea probabil, acolo. Nu știu nimic, vreau să știu și eu, să văd concret ce se întâmplă”, a spus Săndel Bălan, pentru spynews.ro.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte în timp ce aducea pe lume cea de-a doua fetiță.

Artista a fost stabilizată şi este acum în stare bună, spun medicii, care precizează că astfel de incidente sunt extrem de rare.

Noi informaţii despre starea cântăreţei Andreea Bălan, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei operaţii de cezariană

×
Subiecte în articol: Andreea Balan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close