Antena 3 CNN Show Showbiz Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick, părinţii unor gemeni născuţi de o altă femeie

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick, părinţii unor gemeni născuţi de o altă femeie

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick, părinţii unor gemeni născuţi de o altă femeie
Sursa foto: Sarah Jessica Parker
29 Apr 2009   •   13:39

Cunoscuta actriţă Sarah Jessica Parker, protagonista serialului tv "Totul despre sex", şi soţul ei, actorul american Matthew Broderick, vor deveni părinţi. Însă, nu într-un mod tradiţional, ci cu ajutorul unei mame-surogat. La sfârşitul verii, aceasta va da naştere unor fetiţe gemene, informează Reuters.

Sarah Jessica Parker, de 44 de ani şi Matthew Broderick, de 47 de ani, îşi doresc de foarte multă vreme să devină, din nou, părinţi.

Pentru a-şi îndeplini această dorinţă, Parker şi Broderick au apelat, în 2008, la o mamă surogat, al cărui nume nu a fost făcut public.Cei doi mai au un fiu, James, în vârstă de şase ani.

Porivit unor surse apropiate, cei doi au încercat de mai multe ori să aibă încă un copil pe cale naturală, însă nu au reuşit.

În curând, Sarah Jessica Parker va începe filmările pentru cea de-a doua parte a lungmetrajului "Sex and the City". Prima parte a filmului inspirat din serialul de televiziune "Totul despre sex" a avut un succes enorm. Producţia a avut cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul american de o comedie romantică.

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close