Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal pe autostradă cu Bianca Drăguşanu! Alex Bodi: ''Nu vreau să îi fac rău!''

Scandal pe autostradă cu Bianca Drăguşanu! Alex Bodi: ''Nu vreau să îi fac rău!''

Scene şocante cu Bianca Drăguşanu pe autostradă, printre maşini. Imaginile au apărut în spaţiul public, iar acest episot ar fi apărut când era încă partenera lui Alex Bodi. Mai mult decât atât, Bianca Drăguşanu a fost audiată la DIICOT în dosarul de proxenetism înregistrat pe numele fostului soţ.

Scandal pe autostradă cu Bianca Drăguşanu! Alex Bodi: ''Nu vreau să îi fac rău!''
de Georgiana Murgilă    |    20 Feb 2021   •   08:30

Scene şocantele cu Bianca Drăguşau mergând printre maşini au ajuns în spaţiul public

Cel care ar fi filmat episodul  teribilist ar fi un apropiat al lui Alex Bodi, fostul soţ al vedetei, cei doi fiind din nou în conflict.

Imaginile şocante au apărut ca replică după ce Bianca Drăguşanu a publicat pozele cu ea având faţa vânătă şi mai multe răni pe mâini, provenite spunea ea, în urma violenţelor la care a fost supusă de fostul său soţ.

 ''Pot aduce documente de la IML care nu pot fi contestate şi nu poate fi contestată agresiunea fizică'', a declarat Bianca Drăguşanu.

Înainte de asta, din partea fostului partener ar fi apărut în spaţiul public poze cu diva având faţa tumefiată, după o operaţie de blefaroplastie, gest despre care, vedeta ar fi spus că este o încercare de a induce, că vânătăile ei, de acolo proveneau şi de la eventuale agresiuni din partea afaceristului

''Nu vreau să îi fac rău, sub nicio formă, că dacă voiam, am o grămadă de dovezi şi ipostaze pe care nu o avantajează deloc pe doamna respectivă şi nu mă refer la ipostaze intime'', a declarat Alex Bodi.

''Am făcut plângere pentru lovirea de atunci. Proababil că acum a primit înştiiţarea şi ăsta este motivul'', a precizat Bianca.

Între timp, vedeta a fost audiată ca martor în dosarul de proxenetism al fostului ei soţ. Ca să se ferească de ochii presei, aceasta a ieşit din sediul DIICOT cu o maşină de Poliţie, după care a intrat în autoturismul său condus de un şofer. Alex Bodi este vizat într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane, alături de mai mulţi interlopi.

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close