Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal în Bulgaria. Sex şi violenţă între orfani, în trailer-ul unui film (VIDEO)

Scandal în Bulgaria. Sex şi violenţă între orfani, în trailer-ul unui film (VIDEO)

Scandal în Bulgaria. Sex şi violenţă între orfani, în trailer-ul unui film <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Ian 2008   •   18:13

Un videoclip în care sunt prezentate scene de sex şi violenţă cu orfani bulgari a provocat un adevărat scandal în Bulgaria, procuratura promiţând că se va ocupa de caz. Copii dintr-o instituţie a oraşului Burgas au participat la filmările pentru trailer-ul unui nou film bulgăresc, numit Baklava. Purtătorul de cuvânt al procuraturii din oraşul Burgas, Andrey Chervenyakov, a declarat marţi presei bulgare că procuratura va cerceta persoanele care au acordat permisiunea de a fi filmaţi copii într-un astfel de videoclip.

Controversatul trailer care prezintă scene de viol şi abuz de droguri poate fi văzut şi pe Internet, ceea ce l-a făcut pe primarul oraşului Burgas, Dimitar Nikolov, să ceară explicaţii scrise în privinţa acestui caz de la instituţiile guvernamentale pentru protecţia copilului.

TRAILER-UL FILMULUI BAKLAVA

Dimitar Nikolov se va întâlni şi cu directorii instituţiilor sociale în care s-au filmat scenele. Regizorul filmului, Alekso Petrov, a declarat într-o scrisoare trimisă presei că autorităţile se îngrijorează degeaba, că el nu are nimic de explicat şi ar fi mai bine pentru oameni să urmărească filmul şi să decidă singuri în privinţa imaginilor prezentate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close