Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal la Indiggo: Câţi bani au primit "nevestele lui Dracula" pentru a se tăvăli pe jos (VIDEO)

Scandal la Indiggo: Câţi bani au primit "nevestele lui Dracula" pentru a se tăvăli pe jos (VIDEO)

Scandal la Indiggo: Câţi bani au primit "nevestele lui Dracula" pentru a se tăvăli pe jos (VIDEO)
29 Sep 2008   •   11:49

După ce întreaga Românie a râs de prestaţia lamentabilă a gemenelor de la Indiggo la America's Got Talent, acum tatăl celor două pseudo-vedete susţine că totul a fost făcut după "un scenariu prestabilit". "Fetele mele sunt talentate, iar în cadrul concursului au respectat doar un scenariu prestabilit. Au ştiut de la început ceea ce se va întâmpla", susţine acum tatăl gemenelor Mihaela şi Gabriela Modorcea.
Şi totuşi, cum se împacă talentul cu tăvălitul pe jos şi asumarea unor porecle precum Nevestele lui Dracula? În opinia Indiggo, pentru doar 10.000 de Euro totul este posibil. Căci aceasta este suma pe care surorile Modorcea au primit-o pentru a se face de râs în cadrul show-ului american.
Dacă publicul de peste ocean a râs, în România în schimb toată lumea a criticat evoluţia Indiggo, susţinând că prin prestaţia lor cele două fete nu au făcut altceva decât să facă ţara de râs. Mă rog, nu că preselecţiile naţionale de la Eurovision nu ar fi până la urmă tot o copie la Indiggo a lălăielilor gemenelor Modorcea la America's Got Talent.
GEMENELE INDIGGO LA AMERICA'S GOT TALENT (1)

GEMENELE INDIGGO LA AMERICA'S GOT TALENT (2)

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: America's Got Talent
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close