Antena 3 CNN Show Showbiz Scandalul Boureanu revine. Fosta soţie, două acţiuni în instanţă

Scandalul Boureanu revine. Fosta soţie, două acţiuni în instanţă

Scandalul Boureanu revine. Fosta soţie, două acţiuni în instanţă
Sursa foto: Foto: Captura Antena 3
11 Oct 2016   •   22:59

Scandalul Boureanu este departe de a se fi încheiat. Fosta soţie este decisă să-şi facă dreptate, aşa că a deschis o nouă acţiune în instanţă.

"Am depus două acţiuni: una pentru reîncredinţare şi o ordonanţă pentru stabilirea domiciliului până la judecarea fondului pe care am şi câştigat-o! Practic, copilului i s-a stabilit domiciliul la mine. Ioana stătea mai mult cu mine şi era singura variantă în care lucrurile erau cât de cât mai calme. Dacă încercam să fac ceva, totul lua foc şi n-o mai lasă pe Ioana să stea cu mine, erau scandaluri", a dezvăluit Irina Boureanu la Pro TV.

În afară de domiciliu, Irina încearcă să obţină de la Boureanu o pensie alimentară consistentă pentru fiica ei. ”Am solicitat o contribuţie care să acopere cheltuielile cu şcoala şi restul celor necesare pentru copil: adică meditaţii, medic, mâncare, haine etc. Nu pot să vă spun despre ce sumă este vorba, poate o vom negocia. Se stabileşte şi în funcţie de veniturile domnului Boureanu, iar dacă nu va plăti, nu va fi o problemă. Cât timp Ioana a stat la el, noi am avut un act adiţional, prin care eu trebuia să plătesc o sumă simbolică, iar el 500 de euro, pentru că jumătate din timp stătea şi la mine. Şcoala a plătit-o el, eu nu am plătit niciodată, însă când stătea la mine, plăteam meditaţii şi restul cheltuielilor”, a declarat pentru Click! Irina Boureanu.

×
Subiecte în articol: Cristi Boureanu pensie alimentara
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close