Antena 3 CNN Show Showbiz Scott Baio, ameninţat cu moartea, după ce a postat pe Twitter o fotografie a lui Michelle Obama

Scott Baio, ameninţat cu moartea, după ce a postat pe Twitter o fotografie a lui Michelle Obama

Scott Baio, ameninţat cu moartea, după ce a postat pe Twitter o fotografie a lui Michelle Obama
Sursa foto: Michelle Obama
22 Ian 2010   •   21:52

Fosta vedetă a show-ului american ?Happy Days?, Scott Baio, pretinde că a primit ameninţări cu moartea şi a fost acuzat de rasism, după ce a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie în care Prima Doamnă a Statelor Unite apare într-o postură nu foarte avantajoasă pentru ea. ?Scott Baio trebuie pus la pământ. Cineva te va pune la pământ pe tine, împreună cu nevasta şi copilul tău?, comentează un utilizator al site-ului Twitter.

?Nu sunt rasist pentru că am postat o fotografie cu M.O. (Michelle Obama n.r.). Prietena cea mai bună a nevestei mele este de culoare, hello!?, a explicat Baio, tot prin intermediul Twitter. ?Dacă te-ai născut în America, eşti american. Eu nu insist să fiu numit italian-american. De aceea americanii negri nu sunt afro-americani, sau asta ar însemna că oamenii (albi sau negri), născuţi în Africa, s-ar numi afro-africani... doar un subiect de gândire...?, s-a apărat el.

Baio a adăugat că a făcut plângere la FBI cu privire la ameninţările care i s-au adus.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michelle obama
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close