Antena 3 CNN Show Showbiz Scrisori şi mesaje audio erotice ale Madonnei, licitate pe internet

Scrisori şi mesaje audio erotice ale Madonnei, licitate pe internet

Scrisori şi mesaje audio erotice ale Madonnei, licitate pe internet
Sursa foto: Madonna
28 Iul 2009   •   13:16

Mesaje audio erotice şi scrisori de dragoste scrise de Madonna vor fi scoase la licitaţie pe internet, anunţă Associated Press. Un fost iubit al cântăreţei s-a hotărât să vândă scrisorile redactate de artistă, cât şi mesajele pe care aceasta i le-a lăsat pe robotul telefonic.

În cadrul aceleiaşi licitaţii vor mai fi vândute obiectele personale ale 500 de celebrităţi. Printre acestea se află un contract în valoare de un dolar semnat de Jimi Hendrix, probabil primul contract al celebrului chitarist american. Admiratorii lui Muhammad Ali vor putea achiziţiona un halat pe care acesta îl folosea la antrenamente.

Scrisorile de dragoste redactate de Modonna la începutul anilor 1990 au fost trimise prin fax către un iubit al cântăreţei, Jim Albright. Preţul casetelor cu înregistrările mesajelor erotice este estimat la aproximativ 40.000 de dolari. Licitaţia se va încheia pe 5 august.

Madonna va susţine un concert la Bucureşti, în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", pe 26 august. Concertul va avea loc în parcul Izvor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna licitatie internet
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close