Antena 3 CNN Show Showbiz Se însoară Bendeac?! Delia şi Cheloo s-au oferit deja să îl cunune

Se însoară Bendeac?! Delia şi Cheloo s-au oferit deja să îl cunune

Se însoară Bendeac?! Delia şi Cheloo s-au oferit deja să îl cunune
Sursa foto: Foto: a1.ro
16 Apr 2016   •   21:27

Prezenţe constante pe piaţa media din România, pe cei trei juraţi „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1, îi leagã prietenii vechi.

Dacă între Delia şi Cheloo relaţia s-a „sudat” în cadrul emisiunii „X Factor”, tot de la Antena 1, din al cãrei juriu au fãcut parte amândoi la un moment dat, de Mihai Bendeac o leagă sentimente şi mai puternice, actorul fiindu-i Deliei chiar cavaler de onoare la nuntă.

Atunci când Mihai Bendeac le-a citit un sms pe care tocmai îl primise, într-o zi de preselecţii „iUmor”, de la iubita sa, care îl întreba daca vrea sã îi cumpere ceva de mâncare, Delia şi Cheloo nu au ratat ocazia sã îl tachineze

„Vezi ce înseamnã o relaţie la început?, a spus rapperul, iar Delia a continuat imediat: „Hai, când vă cãsãtoriţi?”. Nimeni nu se aştepta însã ca lucrurile sã meargã mai departe de atât, aşa cã propunerea lansatã de Cheloo i-a lãsat fãrã cuvinte: „Vrei sã îţi fiu naş? Întreab-o, vrei sã fie Cheloo naşul nostru de cununie?”, „şi eu naşa?”, a completat imediat Delia, care i-a reamintit lui Mihai un aspect important din cadrul cununiei religioase: „Vezi cã finii pupã mâna naşului!”.

Sursa: a1.ro

×
Subiecte în articol: Delia cheloo
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close