Antena 3 CNN Show Showbiz Sean "Diddy" Combs are statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds (VIDEO)

Sean "Diddy" Combs are statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds (VIDEO)

Sean "Diddy" Combs are statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds (VIDEO)
16 Dec 2009   •   23:00


Sean "Diddy" Combs, mai cunoscut publicului sub numele de P. Diddy sau Puff Daddy are o "copie" de ceară la muzeul Madame Tussauds din New York. Artistul a fost cel care a dezvelit statuia de ceară, în cadrul unei ceremonii.

Artistul a fost onorat de propunerea celor de la muzeul Madame Tussauds, care au vrut ca printre exponatele lor să se numere şi statuia din ceară a lui Sean "Diddy" Combs. Întrebat dacă i se pare că exponatul seamănă cu "originalul", artistul a replicat:

"Da, clar. Am fost puţin înspăimântat, într-un mod bun. Este ca şi cum te uiţi la tine însuţi şi e grozav."

Iar artistul a fost atât de încântat de proiect, încât a făcut tot posibilul ca acesta să fie un succes. El a petrecut mai mult de o oră cu artiştii de la muzeu, veniţi de la Londra la Los Angeles, pentru a pune la punct toate detaliile.

Specialistii au făcut sute de măsurători şi l-au fotografiat pe Sean, pentru ca statuia să semene perfect cu modelul. Iar Combs, un adevărat perfecţionist, a fost foarte cooperant. El a stabilit chiar o întâlnire între frizerul lui şi artişti, pentru ca "tunsoarea" copiei să fie aidoma cu cea pe care o are în realitate. Ba mai mult, şi-a donat chiar şi smochingul preferat.

"Este un costum foarte elegant. Este unul dintre preferatele mele. Îmi place mult să mă îmbrac în smoching şi mi-a fost greu să renunţ la acesta, pentru că pentru mine este o tradiţie să mă îmbrac cu aşa ceva când merg la Monte Carlo sau în sudul Franţei, când merg la cazinouri. Acum trebuie să-mi găsesc un smoching nou pentru cazinouri", a declarat artistul.

La eveniment a participat şi familia starului: mama, Justin - unul dintre fii săi -, sora lui Sean şi nepotul artistului.

Sean "Diddy" Combs, unul dintre cei mai de succes artişti din lume, va lansa la anul un nou album, care se numeşte "Last Train to Paris."



Antena 3





×
Subiecte în articol: statuie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close