Antena 3 CNN Show Showbiz Sergiu Nicolaescu continuă povestea Comisarului Moldovan în filmul "Supravieţuitorul"(VIDEO)

Sergiu Nicolaescu continuă povestea Comisarului Moldovan în filmul "Supravieţuitorul"(VIDEO)

Sergiu Nicolaescu continuă povestea Comisarului Moldovan în filmul "Supravieţuitorul"<font color=RED>(VIDEO)</font>
10 Apr 2008   •   17:12

Sergiu Nicolaescu a declarat că nu îl va mai interpreta pe Comisarul Moldovan într-un film nou, însă ultima dorinţă legată de cariera sa este să aducă publicul în sala de cinematograf. "Supravieţuitorul" continuă povestea Comisarului Moldovan (Sergiu Nicolaescu / Petr Falc). Acesta a făcut ani grei de puşcărie politică. Distracţia comandantului închisorii, care era un colonel sovietic (Ion Dichiseanu), a fost să îl oblige să joace ruleta rusească. Numai norocul incredibil şi spiritul de supravieţuitor l-au făcut pe Moldovan să apuce ziua graţierii.

Odată ieşit din puşcărie, fostul comisar intră în circuitul internaţional de jocuri de ruletă rusească organizate clandestin, pentru amatori de spectacole extreme. Soarta îl aduce într-un oraş din centrul Europei, unde diabolicul Goldberg (Vladimir Găitan / Cristian Moţiu), o veche cunoştinţă din tinereţe, patronează o variantă "îmbunătăţită" a acestui joc: ruleta rusească încrucişată, în care doi oponenţi trag unul în celălalt.

Atracţia spectacolului va fi confruntarea dintre Moldovan şi fostul interpret Cristian Vasile (Ion Ritiu / Lucian Viziru), care erau veterani ai jocului şi prieteni din tinereţe. Pe parcursul acţiunii, Comisarul ajunge să întâlnească multe figuri familiare, atât inamici, cât şi prieteni.

Amintirile îl chinuie pe Moldovan, care îţi aminteşte o întâmplare mai veche, în care fuseseră implicaţi Goldberg, Cristian Vasile şi iubita acestuia, Zarada (Ileana Lazariuc). Folosindu-se de fler şi de două ajutoare de nădejde, Limbă (Jean Constantin) şi un şofer de taxi (Cristi Iacob), Comisarul dejoacă planurile inamicilor şi reuşeşte să îi ia lui Goldberg de un milion de dolari. Totuşi, nu reuşeşte să îl salveze pe Cristian Vasile, care, în runda finală a jocului, alege să se împuşte în cap, în loc să-şi omoare vechiul prieten. În final, Comisarul descoperă că omul care conducea jocul din umbră era colonelul rus, care îi făcuse viaţa amară în puşcărie, şi decide să îl înfrunte pentru ultima oară.

Trailerul filmului ?Supravieţuitorul?


Începând de vineri, 11 aprilie, "Supravieţuitorul" va putea fi vizionat în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Studio, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close