Antena 3 CNN Show Showbiz Ce a decis Sergiu Nicolaescu cu nouă ani înainte să moară. Dezvăluiri făcute de omul de încredere al regizorului

Ce a decis Sergiu Nicolaescu cu nouă ani înainte să moară. Dezvăluiri făcute de omul de încredere al regizorului

Ce a decis Sergiu Nicolaescu cu nouă ani înainte să moară. Dezvăluiri făcute de omul de încredere al regizorului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Apr 2017   •   09:03

Moartea lui Sergiu Nicolaescu, pe 3 ianuarie 2013, a venit ca un șoc, însă chiar mai șocantă a fost decizia văduvei de a-l incinera. Femeia a spus că asta a fost decizia regizorului. Vasile Popa, cascador și omul de încredere al regizorului, a declarat că nu numai că Sergiu Nicolaescu dorea să fie incinerat, ci stabilise clar acest lucru încă din 2004, scrie libertatea.ro.

Nicolaescu i-a spus clar lui Vasile Popa ce vrea să se întâmple cu trupul lui după deces în 2004, când filmau împreună pentru pelicula “15”.

“În filmul «15», eu aveam un rol la crematoriu. Trebuia să ard trupurile celor aduși în timpul Revoluției cu o mașină de la Timișoara. La un moment dat, Sergiu s-a apropiat de mine și mi-a spus: «Popa, învață bine cum se face, pentru că atunci când o să mor, vreau ca tu să te ocupi să mă arzi!». Am crezut că râde de mine, așa că am răspuns: «Să-mi spuneți la care crematoriu, la Vitan Bârzești sau la Roșu?». M-a repezit: «Lasă, bă, că nu mai contează». Cum ceilalți râdeau pe înfundate, am continuat: «Atunci să-mi spuneți în ce poziție!”. Sergiu s-a arătat contrariat: «Cum adică?». În râsul celor din jur, am spus: «Păi, arsul culcat vă costă 3.000 de lei, iar cel în fund, 500 de lei!». Abia atunci Sergiu s-a prins că fac mișto. S-a întors negru de supărare și mi-a tras o înjurătură de mamă! A fost prima și singura dată când m-a înjurat! În acel moment, mi-am dat seama că Sergiu nu glumea”, a rememorat Popa pentru Libertatea dialogul halucinant dintre el și regizor.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close