Shaggy susţine un nou concert în România

19 Feb 2010   •   17:41
Shaggy susţine un nou concert în România

Shaggy, celebrul interpret al hiturilor "Boombastic" şi "Wasn't me", va susţine un nou concert în România. Evenimentul va avea loc la Piaţa Sudului pe 25 februarie

Publicul român va putea asculta live cele mai renumite single-uri ale cunoscutului artist (Fly high?, ?What?s Love?, ?Angel?, ?Luv Me, Luv Me?, ?It wasn?t me?), care a vândut mai mult de 20 de milioane de albume în toată lumea, cele mai renumite hituri.
Născut în Jamaica pe 22 octombrie 1968, Shaggy (Orville Richard Burrell) şi-a început cariera artistică la începutul anilor ?90. A cunoscut celebritatea rapid cu hitul ?Oh Carolina? pe care l-a lansat în 1993 în primul său album.

La scurt timp, Shaggy a trecut la un nou nivel şi în 2005 a lansat albumul ?Boombastic?, pentru care a primit un disc de platină (peste 1 milion de copii vândute) şi care i-a adus totodată premiul Grammy pentru cel mai bun album Reggae în 1996. ?Boombastic? a fost un succes atât în Europa, cât şi peste ocean, iar următoarele albume l-au menţinut în topurile muzicale.

În 2000 Shaggy a lansat ?Hot Shot?, albumul care l-a diferenţiat de orice alt artist consacrat pe ringul de dans. A fost cel mai bine vândut album din 2001, cu peste 13 milioane de copii, şi a fost pe primele locuri în topurile din Statele Unite, Marea Britanie, Germania şi Australia. Albumul s-a vândut în peste 6 milioane de copii doar în Statele Unite. Printre cele mai populare hituri se numără ?It Wasn?t Me? şi ?Angel?.

În toamna anului 2005 Shaggy a lansat ?Clothes Drop?, un album care a oferit publicului hituri dance de top precum ?Wild2Nite? featuring Olivia. De atunci Shaggy a alimentat ringul de dans cu diverse colaborări, în vreme ce în 2007 a scos pe piaţă albumul ?Intoxication? cu noi hituri. ?What?s love? featuring Akon este doar una dintre acestea. Ultimul album lansat de artist este ?Best of Shaggy: The Boombastic Collection?, care include cele mai populare titluri dn cariera lui Shaggy.

Antena3.ro

Parteneri
x close