Antena 3 CNN Show Showbiz Shakin' Stevens va susţine 2 concerte în România

Shakin' Stevens va susţine 2 concerte în România

Shakin' Stevens va susţine 2 concerte în România
07 Noi 2007   •   14:46

Cântăreţul scoţian Shakin' Stevens va susţine un concert de Crăciun, la Sala Polivalenta din Bucureşti, pe 18 decembrie. Pe 20 decembrie va cânta la Timişoara, pe scena Sălii Olimpia. Concertele din România fac parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al sau, ?Now Listen?, lansat în primăvară. Biletele se vor pune în vânzare la începutul săptămânii viitoare, iar doritorii vor putea să cumpere bilete şi online. Pentru concertul din Bucureşti, biletele costă 70 de lei în picioare şi 70, 100, 120, 150, 200 şi 220 de lei cu locuri, iar în Timişoara - 80 de lei în picioare şi 100 şi 150 lei cu locuri.

Shakin' Stevens are 30 de hituri intrate direct în Top 30 într-un deceniu, performanţa care nu a fost depăşită până acum, el fiind numit ?Cel Mai Bun Artist la Midem?.

În anul 2000, a fost distins cu trofeul Gold Badge Award pentru întreaga sa contribuţie la dezvoltarea industriei muzicale.

Shakin' Stevens va încânta fanii români cu nemuritoarele sale hituri rock 'n'roll: ?Marie, Marie?, ?Oh Julie?, ?Cry Just A Little Bit?, ?A Letter To You? sau ?Because I Love You?.

CRY JUST A LITTLE BIT

BECAUSE I LOVE YOU

Rompres

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close