Antena 3 CNN Show Showbiz Sharon Stone, favorită la Zmeura de Aur

Sharon Stone, favorită la Zmeura de Aur

Sharon Stone, favorită la Zmeura de Aur
24 Feb 2007   •   18:51

Sâmbătă seara, cu doar o zi înaintea decernării Premiilor Oscar, are loc, la Ivar Theatre din Hollywood, o altă decernare de premii cinematografice: Zmeura de Aur. De data aceasta însă, nu este vorba de o distincţie de onoare, ci de ?premierea? celor mai proaste producţii sau a celor mai slabi actori ai anului. Aflată la cea de-a 27-a ediţie, Zmeura de Aur dezvăluie anual numele celor care s-au făcut remarcaţi în sens negativ. De la ?cel mai prost film? la ?cel mai prost cuplu de pe ecran?' sau ?cel mai prost realizator?, această întâlnire tradiţională din ajunul premiilor Oscar ?recompensează? cele mai proaste producţii hollywood-iene. Premiul constă într-o zmeură aurită, estimată la aproximativ 4,97 dolari americani. Prin urmare, pe lista premiilor cinematografice, Zmeura de Aur este cea pe care nu şi-o doreşte niciun actor.

Pe lista nominalizărilor din acest an, pe primul loc se află filmele ?Basic Instinct 2? şi ?Little Man?, cu câte şapte nominalizări fiecare. Mai exact, ?Basic Instinct 2? este nominalizat la categoriile ?cel mai prost film?, ?cel mai prost actor în rol secundar?, ?cel mai prost regizor?, ?cea mai proastă actriţă în rol principal? (în persoana celebrei Sharon Stone), ?cea mai proastă continuare? şi ?cel mai prost cuplu de pe marele ecran?.

La categoria cel mai prost film, celelalte nominalizări sunt ?BloodRayne?, ?Lady in the Water? şi ?Wicker Man?. Alături de Sharon Stone, pe lista celor mai proaste actriţe sunt şi alte nume faimoase, precum Lindsay Lohan, Jessica Simpson, surorile Hilary şi Haylie Duff şi Kristanna Loken.

Cât priveşte categoria ?cel mai prost actor?, Zmeura va fi acordată fie lui Tim Allen, care a primit anul acesta nu mai puţin de trei nominalizări, fie lui Nicholas Cage, Rob Schneider, Larry the Cable Guy sau Marlon Wayans & Shawn Wayans. La categoria ?cel mai prost actor în rol secundar?, Zmeura va fi ?disputată? de Sir Ben Kingsley, Danny DeVito, Martin Short, M. Night Shyamalan şi David Thewlis, iar la categoria ?cea mai proastă actriţă în rol secundar?, de către Kate Bosworth, Kristin Chenoweth, Carmen Electra, Jenny McCarthy şi Michelle Rodriguez.

Rompres

×
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close