Antena 3 CNN Show Showbiz Sharon Stone: "Meryl Streep arată ca un pat nefăcut"

Sharon Stone: "Meryl Streep arată ca un pat nefăcut"

Sharon Stone: "Meryl Streep arată ca un pat nefăcut"
Sursa foto: Meryl Streep
08 Ian 2010   •   11:10

Sharon Stone crede că secretul din spatele succesului lui Meryl Streep este acela că arată ca o femeie obişnuită, la care ne putem raporta uşor, dar caracterizarea pe care i-a făcut-o nu este chiar un compliment. ?Meryl Streep arată ca un pat nefăcut?, spune actriţa, ctată de monstersandcritics.com care a făcut furori în filmul ?Basic Instinct?

Meryl Streep are 60 de ani şi este una din cele mai respectate şi bine cotate actriţe de la Hollywood. A fost nominalizată la premiile Oscar de 13 ori şi, cel mai probabil, va avea o nouă nominalizare anul acesta, pentru rolul din filmul ?Julie & Julia?. Recent, Meryl Streep a jucat alături de Alec Baldwin în comedia romantică ?It's Complicated?.

Sharon Stone insistă asupra faptului că felul în care arată este exclusiv rezultatul exerciţiilor şi a genelor sale şi că nu a intervenit medical pentru a-şi păstra aspectul tânăr. ?Am încercat ceva o dată. M-am văzut apoi într-un film şi nu mi-a plăcut felul în care arătam. Mi s-a părut că am capul ca un balon gigantic şi atunci am simţit că nu eram eu însămi?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sharon Stone
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close