Antena 3 CNN Show Showbiz Sinatra reînviat de Michael Bolton la Braşov

Sinatra reînviat de Michael Bolton la Braşov

Sinatra reînviat de Michael Bolton la Braşov
08 Iul 2007   •   12:21

Mii de turişti şi localnici au umplut Arena Liceului Sportiv din Braşov pentru a-l vedea pe Michael Bolton în concert. Timp de două ore centrul oraşului a răsunat de cele mai cunoscute hituri. Michael Bolton nu şi-a dezamăgit deloc fanii. Într-o formă de zile mari, artistul a adus în faţa lor caîntece care l-au făcut celebru. Piese ca ?Time, love and tenderness?, ?Said I love you but I lie? sau ?Soul provider? au electrizat publicul. Nici piesele de pe ultimul album nu au fost mai prejos, avînd în vedere că sunt prelucrări după marele Frank Sinatra.

Unii braşoveni l-au ascultat pe Bolton dinafara arenei. ?Nu m-am îndurat să dau 100 de lei pe bilet, deşi ascult de mai mulţi ani melodiile lui Michael Bolton. De aceea, am hotărât să văd concertul de la gardul arenei?, a spus Cristina Petrişor, de 32 de ani, citată de Rompres. Ca şi publicul din arenă, cei de afară i-au fredonat refrenurile şi l-au aplaudat pe cântăreţul de balade soft rock.

?Am venit la concert pentru că îmi place Michael Bolton şi mă bucur că şi atmosfera este foarte plăcută. Îmi plac toate melodiile sale pentru că sunt liniştitoare pentru vârsta mea, deşi cred că şi tineretului îi plac bluesurile?, a spus Georgeta Codru, de 58 de ani din Bacău.

Michael Bolton a cântat la Braşov aproape 2 ore. Următorul concert al cântăreţului va avea loc la Budapesta.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close