Antena 3 Show Showbiz Sinead O'Connor, dornică să înveţe cât mai multe despre România (VIDEO)

Sinead O'Connor, dornică să înveţe cât mai multe despre România (VIDEO)

11 Iun 2009   •   22:43
Sinead O'Connor, dornică să înveţe cât mai multe despre România (VIDEO) sinead o connor

Nimic nu se compară cu... Sinead O'Connor. Cântăreaţa a ajuns miercuri noapte în Bucureşti, pentru concertul de la Arenele Romane. Chiar dacă Sinead mărturiseşte că nu ştie prea multe despre ţara noastră, este pregătită să înveţe.
Unul dintre cele mai controversate staruri ale anilor `90 este în sfârşit în România. În ciuda faptului că este un artist cunoscut în toată lumea, Sinead nu se comportă precum o vedetă. Irlandeza a fost mai mult decât sociabilă şi a mărturisit reporterilor Antenei 1 câteva din secretele ei.

?Sunt un om ca toţi ceilalţi, am grijă de copiii mei, cam asta e tot ce fac? a declarat ea.

Însă la Bucureşti a venit fără cei 4 copii. Aşa că, joi seară Sinead va încerca să se gândească numai la muzica ei.

?Întotdeauna mă emoţionez înainte de show-urile mele, dar este un sentiment plăcut. Devi entuziasmat şi speriat în acelaşi timp, inima îţi bate cu putere, e frumos? a spus artista.

Sinead a devenit cunoscută în toată lumea datorită melodiei "Nothing compares to you", care a fost scrisă pentru mama ei. De altfel, toate piesele artistei sunt inspirate din viaţa ei. Joi seară, însă, Sinead le va cânta românilor piesele de pe cel mai recent album al său: "Theology".

Despre acest album cântăreaţa spune că este diferit. ?Nu a fost inspirat diObservator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close