Antena 3 CNN Show Showbiz Sir Paul McCartney se căsătoreşte din nou. Artistul este la a treia soţie

Sir Paul McCartney se căsătoreşte din nou. Artistul este la a treia soţie

Sir Paul McCartney se căsătoreşte din nou. Artistul este la a treia soţie
Sursa foto: mccartney
18 Ian 2010   •   18:49

Paul McCartney a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Nancy Shevell, care este cu 19 ani mai tânără decât fostul membru al trupei The Beatles, potrivit mai multor informaţii publicate, luni, în presa britanică, citate de dailymail.co.uk.

Paul McCartney a cerut-o pe iubita sa, Nancy Shevell în căsătorie, anunţă DailyMail. Fostul membru al trupei The Beatles şi bruneta cu 19 ani mai tânără decât el au o relaţie care durează de aproape doi ani. Cei doi se vor căsători imediat ce divorţul lui Nancy va fi pronunţat.

Potrivit presei britanice, Paul şi Nancy se cunosc de mai bine de 20 de ani, dar au început să iasă împreună abia în 2008, după ce artistul a divorţat de cea de-a doua sa soţie, Heather Mills. De altfel divorţul de Mills a fost unul dintre cele mai mediatizate şi costisitoare din Marea Britanie.

În ceea ce o priveşte pe Nancy Shevell, se pare că averea lui Paul McCartney este la adăpost, tatăl acesteia având el însuşi o avere estimată la 400 de milioane de dolari. De altfel, toată lumea din anturajul lui Mccartney pare că a acceptat-o deja pe Nancy Shevell, pe care mulţi o asemuiesc cu Linda McCartney, prima soţie a artistului, despre care acesta spunea că este ?lumina vieţii sale?. Şi Stella McCarteney, fiica în vârstă de 38 de ani a muzicianului, este de acord cu noua parteneră de viaţă a acestuia, după ce la căsătoria cu Heather Mills se opusese vehement.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sotie
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close